top of page

JOBSIDER vyhrává náborovou platformu roku v programu Global Awards

Je nám velkým potěšením oznámit, že JOBSIDER se dostal do užšího výběru letošního programu Global Awards v kategorii Recruitment Platform of the Year a byl vybrán jako vítěz pro rok 2022/23. Toto uznání je pro náš tým obrovským úspěchem a poctou, na kterou jsme hrdí.

V JOBSIDER jsme se vždy snažili poskytovat nejlepší náborovou platformu pro uchazeče o zaměstnání a zaměstnavatele v České republice. Nyní díky spolupráci a investici Invento VC a Light House Ventures budeme vstupovat také na polský a slovenský trh. Naším posláním je propojovat talentované profesionály se společnostmi, které oceňují jejich dovednosti a schopnosti. Věříme, že naše platforma vyniká svým uživatelsky přívětivým rozhraním, výkonnými algoritmy a personalizovaným přístupem.

Jsme nesmírně hrdí na náš tým za jejich tvrdou práci a odhodlání udělat z JOBSIDER tu nejlepší náborovou platformu. Úsilí našeho týmu vytvořit platformu, která způsobila revoluci v náborovém průmyslu, nezůstalo bez povšimnutí. Toto uznání z programu Global Awards slouží jako uznání, že tvrdá práce a odhodlání našeho týmu se vyplatily.

Rádi bychom využili této příležitosti a poděkovali našim váženým klientům a partnerům za jejich důvěru a trvalou podporu. Bez nich by toto uznání nebylo možné. Našim klientům a partnerům budeme i nadále poskytovat bezkonkurenční služby a náš tým se bude snažit naši platformu neustále inovovat a vylepšovat, aby naši uživatelé mohli mít v budoucnu ještě lepší zkušenosti.



bottom of page